Новини


Конференція хімічних венчурних підприємств 2020

20.02.2020

2-3 червня, 2020 р, Вілмінгтон, штат Делавер, США

Інноваційні стартапи з високим потенціалом зростання запрошуються взяти участь у черговій конференції хімічних венчурних підприємств, яка відбудеться 2-3 червня у Вілмінгтоні, штат Делавер. 24 відібраних стартапа будуть запрошені зробити короткі презентації інвесторам на хімічному майданчику.

Стартапи, відібрані для презентації, також візьмуть участь в конкурсі на кращу презентацію "Best Pitch Award", який буде проводитися під час конференції.

Термін ранньої подачі заявок 28 лютого 2020 року.

Більш інформації про конференцію та вимоги щодо подання заявок тут - http://chemicalventuresconference.com

Хто може брати участь:

  • Хімія повинна бути інтегральною частиною технології та бізнесу стартапа.
  • Стартапи мають використовувати хімію для вирішення проблем матеріалознавства, чистих технологій, біотехнологій, сільського господарства, енергетики, електроніки та інших секторів.
  • Стартапам не обов'язково мати попереднє інвестування.

Презентацію на конференції має зробити менеджер або керівник стартапу.

Про ЗАХІД
Конференція хімічних венчурних підприємств 2020 р. це важлива подія, організована Американським інститутом хімічних інженерів, Американським хімічним товариством, Національною радою з підприємницького технологічного трансферу та Інноваційним співтовариством штату Делавер. Цей захід збере динамічне і інтерактивне співтовариство дослідників, стартапів, венчурних і бізнес-інвесторів, а також близько 500 корпорацій, які визнають складність розвитку та інвестування в хімічні стартапи з самого початку до доказу концепції, від тестування продукту до його масштабування.