Новини


InnoTextile Meet Up Forum "Цифрова революція в текстильній індустрії: час змінюватись"

07.06.2019

3-5 липня 2019 у Львові відбудеться InnoTextile Meet Up Forum «Цифрова революція в текстильній індустрії:час змінюватися» 3 в 1.

Форум має 4 акценти: цифровий друк; ЗD моделювання; глобалізація модних брендів і цифровий маркетинг. Є, щонайменше, 5 причин, щоб відвідати Форум: 
  1. Почути і обговорити реальні кейси від лідерів "модного" бізнесу
    Власники компаній та дизайнери розкажуть про нові тренди та технології в індустрії моди, поділяться секретами "битви за клієнтів", оптимізації витрат, швидкого впровадження колекцій.
  2. Зрозуміти, як "працює" цифровий друк на тканині і як з його допомогою можна підвищити успішність бізнесу
    Фахівці компанії «Епсон», «Сьоме небо» і «Лакор» розкажуть про сучасний світовий тренд «цифровий друк на тканині», його фішки і нюанси, покажуть як це реально працює і в чому бувають помилки.
  3. Отримати практичні поради щодо створення і просування глобального бренду в індустрії моди
    Французький експерт з брендінгу та рітейлу в індустрії моди Тьєррі Байле, поділиться з вами секретами запуску та розвитку бренду, як глобального і прибуткового бізнесу. Український експерт Юлія Гатченко розкаже, як уникнути типових помилок при створенні національних і глобальних брендів.
  4. Побачити і обговорити "цифровізацію" індустрії моди
    Унікальна можливість побачити та обговорити впровадження цифрових інструментів в індустрії моди, а саме комп'ютерне моделювання, 3D візуалізація швейних виробів, система онлайн підбору розміру для підвищення  ефективності електронної комерції і ще багато цікавого та актуального.
  5. Безцінний нетворкінг з допомогою сучасних інструментів знайомства і налагодження контактів за запашною львівською кавою та смаколиками.
Ніщо так не прикрашає форуми, як тепла та дружня атмосфера однодумців, аромат кави та смак львівських ласощів, нові знайомства і корисні контакти.
 
До 14 червня діє пільгова ціна. Для партнерів, зацікавлених взяти участь у заході можемо запропонувати «суперпільгову» ціну, як для учасників трьох кластерів 
 
Реєстрація:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScacZYz424D9iEReZH11Ielco90vMkcdXiG8BPIbdbSetlGfA/viewform
Подія у фейсбук: https://www.facebook.com/events/313430522697193/
Детальніша інформація: http://www.newbiznet.com.ua/index.php/uk/gizdays