Новини


Проект про співпрацю щодо підтримки малого та середнього бізнесу - StartBusiness Challenge

07.09.2018

За інформацією Офісу ефективного регулювання (Better Regulation Delivery Office http://brdo.com.ua) в рамках співробітництва з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України розроблено проект про співпрацю щодо підтримки малого та середнього бізнесу, а саме - онлайн інструмент StartBusiness Challenge (https://regulation.gov.ua/startup). 

Даний проект створено на платформі PRO (Платформа ефективного регулювання https://regulation.gov.ua). За допомогою онлайн платформи та покрокових інструкцій, зазначений інструмент надає можливість відкрити 1 із 28 бізнес-кейсів.

Також, на сайті проекту можна знайти перелік дозвільних документів, необхідних для відкриття бізнесу в різних секторах підприємництва. Так, для того, щоб скористатись покроковою інструкцією започаткування власного бізнесу необхідно перейти за вищезазначеним посиланням, обрати вид бізнесу, та місто у якому планується вести підприємницьку діяльність. Надалі, пройти тест, за результатами якого, програмою буде сформовано перелік етапів, які необхідно здійснити підприємцям, щоб започаткувати бізнес.

За додатковою інформацією можна звернутись до аналітика Офісу - Яніни Добровольської за тел.: (063) 476 49 49 або за електронною адресою: office@brdo.com.ua