Новини


Компанія з Кремнієвої долини відкриває в Україні дослідний центр

28.08.2016
Американський виробник систем зберігання комп'ютерних даних компанія Violin Memory Inc в партнерстві з найбільшим розробником програмного забезпечення в Україні GlobalLogi запускає дослідницький центр в Україні.
 
Violin Memory планує найняти 50 осіб для перенесення з США деяких функцій в Україні.
 
Виконавчий директор Violin Memory Ібрагім Аббасі заявив, що знайшов "золоту шахту" в Україні.
 
"Я думаю, що знайшов золоту шахту", - сказав він.
 
"П'ята країна за освітою в світі, потужна розробка програмного забезпечення. Так, в Україні є свої виклики. Але у кого їх немає. США є супердержавою і у нас є свої виклики. Просто включите CNN", - сказав Аббасі.
 
GlobalLogic працює зі стартапами і вже усталеними компаніями і сервісами в автогалузі, фінансах, медіа і зв'язку. Вона забезпечує повний цикл продукту та послуг з розвитку, включаючи конструкцію, проектування продукту і технічну підтримку.
 
Згідно зі словами Аббасі, однією з причин того, що американська компанія йде в Україну було те, що в зв'язку з економічною і політичною нестабільністю багато компаній боялися працювати в Україні. Тому вони упустять шанс "застовпити" український зростаючий ринок технологій.
 
"Але я продукт Силіконової долини - ризик і пристрасть керують мною", - сказав Аббасі.
 
"Багато людей сказали мені:" Боже мій! Ти йдеш в Україні? Будь ласка, не треба, Путін дивись ", - сказав Аббасі." Але Україна по-справжньому будує свою Силіконову долину ", - вважає він.
 
Силіконовою долиною називають агломерацію Сан-Франциско в штаті Каліфорнія, в якій знаходиться велика кількість високотехнологічних компаній, що розробляють комп'ютери, програмне забезпечення, біотехнології та інше. Силіконова долина отримує близько третини венчурних капіталовкладень, які робляться в США.
 
Джерело: Про це з посиланням на Kyivpost повідомляє БізнесЦензор.