Новини


Міжнародна конференція, присвячена підведенню підсумків виконання проекту «SECURE R2I»

04.10.2016

29 вересня 2016 року в Києві в Національній академії наук України відбулася Міжнародна конференція, присвячена підведенню підсумків виконання проекту «SECURE R2I» 7-ої Рамкової Програми ЄС. Організатор конференції – Центр «Харківські Технології», партнер проекту від України.

Проект виконувався з метою зміцнення співробітництва країн Європейського Союзу та Східного Партнерства в подоланні розриву між дослідженнями та інноваціями. В рамках конференції відбулася також брокерська сесія, на якій вчені й інноваційні підприємці представили свої розробки, пропоновані для створення коопераційних проектів за тематикою Соціального Завдання «Безпечне суспільство» програми ЄС з науки та інновацій «HORIZON 2020». У заході взяли участь близько 120 представників з Італії, Люксембургу, Естонії, Греції, Великобританії, Фінляндії, Вірменії, Грузії, Білорусі, Молдови та України.

Було представлено 49 доповідей, у тому числі – 33 проектні пропозиції в галузі комерціалізації наукових розробок за тематикою безпеки, інформаційно-комунікаційних технологій, нано-технологій, матеріалознавства, медицини та ін.

В ході брокерської сесії учасники мали можливість обговорити представлені наукові й інноваційні розробки та встановити перспективні партнерські відносини.