Новини


Конкурс Нагорода Горизонт

10.03.2020

Кінцевий термін подання документів 2 квітня 2020 року.

Конкурс «Нагорода "Горизонт"» (Horizon Impact Award), який було об’явлено 13 лютого цього року, є ініціативою Європейської Комісії щодо визнання та відзначення видатних проектів, які використали їх результати, щоб забезпечити цінність для суспільства.

Премія має на меті показати ширші соціально-економічні вигоди від інвестицій ЄС у наукові дослідження та інновації та заохотити бенефіціарів проекту щодо того, як найкраще керувати та використовувати результати досліджень.

Премія визнає та нагороджує найвпливовіші результати проекту в рамках програми «Горизонт 2020», чинної програми досліджень та інновацій ЄС (2013–20 роки) та її попередника, 7-ї рамкової програми (РП7, 2007-13).

У конкурсі можуть брати участь усі юридичні особи, фізичні особи чи команди, які виконали проект РП7 та / або проект «Горизонт 2020». Ці проекти повинні бути закриті до моменту подання заявки.

Усього буде видано 5 нагород по 10 000 євро кожна. Конкурс відкрито до 2 квітня 2020 року. Переможці будуть запрошені на Європейські дні досліджень та інновацій, що проходять у Брюсселі, до яких увійде відібрана аудиторія представників високого рівня та промоутери інновацій у промисловості та державному секторі.

Заявники повинні будуть надіслати лист підтримки щонайменше від одного користувача або спільноти користувачів, вказуючи важливість дослідження та те, як його використання створює конкретні переваги для конкретної спільноти користувачів. Цей користувач не повинен бути академічною організацією.



Джерело - https://ec.europa.eu/info/research-and-innovation/funding/funding-opportunities/prizes/horizon-impact-award_en