Новини


Cемінар ОЕСР «Роль місцевої влади у підтримці промислового переходу»

02.05.2018

Cемінар відбудеться в четвер, 17 травня 2018 року в готелі Reikartz в Харкові.

Cемінар проводиться в рамках проекту ОЕСР «Підтримка децентралізації в Україні», який отримує фінансову підтримку Європейського Союзу, урядів Чехії, Фландрії (Бельгія) та Польщі.

На семінарі буде обговорено можливості та стратегії, які регіони, що переживають процес промислового переходу, можуть використати для сприяння створенню робочих місць та місцевому розвитку. Метою є допомогти місцевим урядам краще зрозуміти, як управляти технологічними змінами та деіндустріалізацією, а також визначити прогалини у своїх поточних підходах до управління промисловим переходом. Учасники обговорюватимуть політику та інструменти, які місцеві органи влади мають у своєму розпорядженні для підвищення зайнятості, розвитку перспективних можливостей для створення робочих місць та розширення інноваційних стратегій для поширення нових технологій та ідей. Особливу увагу буде приділено управлінню цим процесом завдяки активному залученню приватного сектору та громадянського суспільства.

Якщо Ви бажаєте взяти участь, будь ласка, звертайтеся до місцевого консультанта ОЕСР в Україні, пана Михайла Семчука, на адресу mykhailo.semchuk78@gmail.com