Новини


Тренінги «Розпочни свій бізнес» від Міжнародної організації праці

01.09.2020

Проект «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування уряду Данії, підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, а також участі Офісу розвитку малого і середнього підприємництва (SMEDO), запрошує майбутніх підприємців та підприємців початківців здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності на триденному тренінгу «Розпочни свій бізнес» за програмою Міжнародної організації праці та дізнатися більше про залучення фінансування від представників банків-партнерів державної програми доступних кредитів 5-7-9 та експертів SMEDO. Дедлайн - 4 вересня 2020 року.

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал. Додатково буде презентовано державну програму доступних кредитів 5-7-9% та важливі аспекти планування власної справи для залучення зовнішнього фінансування.

Графік проведення тренінгів:

8-10 вересня, м. Одеса. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму .

9-11 вересня, м. Харків. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму.

9-11 вересня, м. Львів. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму.

Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями.

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників не відшкодовуються.

Тренінги проводяться у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування уряду Данії.

 
Джерело - https://gurt.org.ua/news/trainings/62348/