Новини


Як в Харкові оцінили ризики продовольчої безпеки

03.12.2020
Стаття Олени Зеленіної в газеті "Время" про онлайн конференцію «Українська агропродовольча сфера: перспективи, інновації та європейські можливості». Конференція організована ТБИ Харківські технології спільно з Європейським інститутом інновацій і технологій в області продуктів харчування (EIT Food) для підвищення обізнаності про світові тенденції розвитку продовольчих ринків, обговорення перспектив, проблем та інновацій в АПК України.
У конференції взяли участь понад 60 представників НДІ НААН України, профільних університетів, виробничих підприємств та інфраструктури підтримки агропродовольчої галузі України.
 
З текстом статті можна ознайомитися на сайті видання - https://timeua.info/aktualnoe-segodnya/kak-v-harkove-oczenili-riski-prodovolstvennoj-bezopasnosti/