Новини


EU Industry Days 2021

29.01.2021
Восени 2020 року низкою промислових підприємств, інтеграторів рішень з автоматизації, проектних установ та провідних університетів Харкова при підтримці АППАУ та GIZ (Німеччина) була створена Громадська спілка «Харківський кластер «Інжиніринг – Автоматизація – Машинобудування».
 
Харківський кластер «IAM» об'єднує провідні інжинірингові компанії та заклади освіти задля комплексного впровадження інноваційних рішень у промисловість Харківського регіону. Учасники Кластеру прагнуть створювати нові ланцюжки доданої вартості, що сприятиме як розвитку внутрішнього ринку, так і підвищенню конкурентоспроможності регіону в Україні та за кордоном.
Місія Кластеру «ІАМ» – зробити Харків осередком високотехнологічних комплексних продуктових та інженерних рішень, створених за участі місцевих виробництв, що доповнюють один одного.
Якщо вас зацікавили подробиці – див. тут: https://iamcluster.kharkiv.ua.
 
Серед перших завдань кластеру – організація і проведення в Харкові 23 березня 2021 року заходу EU Industry Days 2021 в рамках Європейських індустріальних днів, які організовуються Єврокомісією за темою «EU competitiveness in the changing global competitive landscape».
 
Головні цілі та завдання заходу EU Industry Days 2021:
  • представити та з'єднати між собою потреби підприємств-замовників та інноваційні рішення розробників;
  • виявити та представити інструменти підтримки інновацій на регіональному рівні;
  • створити регіональну карту інноваторів напрямів Індустрії 4.0 (Landscape Industry 4.0) як інструмент внутрішнього та зовнішнього просування українських розробників.
Цільові галузі для заходу – машинобудування, енергетика, інфраструктура, логістика, медичне обладнання, які впроваджують у себе сучасні технології Індустрії 4.0.
 
Всі матеріали, зібрані для Харківського регіонального Landscape Іndustry 4.0, будуть по закінченні заходу розміщені в тому числі на інтернет-ресурсах Єврокомісії (ЄС).
 
Якщо ви хочете представити свої розробки та/або свою інноваційну установу в рамках заходу EU Industry Days 2021 – перейдіть та заповніть анкету за наступним посиланням: https://appau.org.ua/survey/index.php/558173?lang=uk
 
Всі подробиці відносно EU Industry Days 2021 будуть висвітлюватися на сайті Харківського кластеру «ІАМ» https://iamcluster.kharkiv.ua та на сторінці в Facebook https://www.facebook.com/groups/clusteriamkharkiv.