Новини


Харків – місто стартапів

02.09.2019

Шановні колеги!

Ми, як і ви, впевнені, що жодне інше місто в Україні не має такого інноваційного потенціалу як Харків, який завжди вважався містом науки, студентства та промисловості. Але у світовій стартап-мапі наше місто знаходиться в п’ятій сотні з 900 міст, які потрапили в цей рейтинг. Харківська міська рада планує змінити ситуацію на краще та повернути нашому місту статус інтелектуальної столиці країни. З цією метою в місті створюється муніципальний Стартап Центр. Планується, що центр сприятиме активізації стартапівського руху та інноваційного розвитку економіки Харкова, стане майданчиком для плідної співпраці талановитої та креативної молоді з консультантами, бізнес-партнерами, вітчизняними та міжнародними інвесторами.

Технологічний бізнес-інкубатор «Харківські технології» долучився до цієї ініціативи та за підтримки Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради почав реалізацію проекту «Харків – місто стартапів». У рамках проекту експерти та консультанти допоможуть авторам інноваційних пропозицій відшліфувати свої проекти, перетворити їх на інвестиційно привабливі презентації та представити їх потенціальним інвесторам і партнерам на Міжнародному Інноваційному Форумі восени цього року.

Шановні друзі! Якщо ви маєте інноваційну ідею, яка має, на вашу думку, стартапівський потенціал, пропонуємо вам приєднатися до проекту «Харків – місто стартапів» та отримати можливість поширити інформацію щодо свого проекту, отримати кваліфіковані поради та консультаційну допомогу, а в подальшому стати першими резидентами харківського Стартап Центру. Для цього заповніть, будь ласка, реєстраційну форму  https://forms.gle/sRsCPqWmj9jFkWj76  до 30 вересня 2019 року.

Просимо Вас поділитися цією інформацію з вашими колегами, партнерами, однодумцями.

 

Якщо виникли запитання, звертайтеся:                             

kt@kt.kharkov.ua
057 340 46 01
050 401 62 92
пр. Науки, 60, Харків, 61072

 

ТБІ «Харківські технології»
www.kt.kharkov.ua

 

За підтримки Харківської міської ради